Täna, 21.veebruaril 2007 sain oma väikeselt õelt peapesu, et tema ei tea, mida ma teen, ja et mul peaks olema blogi. Eelkõige, et siin demonstreerida oma käsitöö alaseid soperdisi , aga eks seda võib muuks kah kasutada, näiteks laste pilte üles riputada. Vaatame, mis asjast välja tuleb. :-)

No ja et seda kirjutist eesmärgipäraselt rakendada, siis mainin, et olen üritanud 2-3 punakat ja 4-5 rohekat lõnga kasutades heegeldada vabas stiilis. Juba mitmeid õhtuid on sellele kulunud. Välja tuleb sihuke 10-aastase lapse stiilis pusserdis, üldse mitte maitekas ja kunstipärane looming, nagu neid mõnel pool internetis võib kohata. Kujutlused olid niiii vägevad, aga võimeid ei jagu.

Ja selle pusserdise tõttu (mille värvid tekkisid minust sõltumatult, sest neid leidus kige rohkem) on Karu saalomonislme rättpooleli, ja Karu roheline sall kah. Rääkimata sellest, et Aaron vajaks hädasti portsu number suuremaid mähkmeid, muidu peame varsti siirduma ühekordsete mähkmete kallale. Ja üldse oleks nii palju asju, mida tahaks teha, aega liiga vähe ja tüütuid kohustusi iga hetk jalus (no näiteks tööl käimine on vältimatu), ja ülakorrusel on kastitäis lõngu ja kuhi kangaid, mis kõik mind igatsevad.