Homme algab jälle töönädal. Käsitöö seisukohast tähendab see muidugi, et eriti taas aega midagi teha pole. Ehkki mitu asja on pooleli üsna lõppjärgus, sõrmed sügeleks neid lõpetama, ja kotivahetuse osas on mul kah idee mida tahaksin just nüüd ja kohe proovida.  Aga nädala lõpetuseks lisan siia paar pisiasja, mis täna ära jõudsin teha.

Esiteks sai Tita-Nuku sukkpüksid, idee siit. Minu vanad sokid, millel kontsades augud, said uue elu. Olid väga mõnusad sokid, loodetavasti on Tita-Nuku nendega sama rahul kui mina olin.

Huomenna on alkamassa taas työvikko, joten käsitöille jää hyvin vähän aikaa. Haluaisin kyllä lopetta pari keskeneräistä työtä, ja yhtä ideaa laukunvaihdon laukkuunkin olisi kokeiltava nyt ja heti.

Tänään sai tytön nukke uudet sukkahousut vanhoista sukistani, idea tästä.

458704.jpg 

Ja Aaron sai paar uut sisemähet, üks neist siin. Aaronille vuorostaan taas pari uutta sisävaippaa, niistä yksi täällä.

458714.jpg

Tegin ümber ka vabavilditud salli, halli Huopast piki ja põiki ja uuesti masinasse. Nüüd ta on vist sihuke, kui olema peaks, aga kare ja näeb üsna nõme välja, tõesti ei tea, mis taga teeksin. Pilti teha sellest polnud küll tuju.

Head uut töönädalat kõigile!

Myös vapaahuovutuksella tekemäni huivin tein uusiksi, mutta en tykkä siitä yhtään, enkä keksi koko kapistukselle mitään vähäkään järkevää käyttökohdetta. Karkea ja typerän näköinen tuli, ei tehnyt mieli kuvakaan ottaa.

Hyvää uutta viikkoa kaikille!