Paar päeva tagasi olin arvamusel, et ei tee kohe uusi salomone. Eile ostsin Novita Samos Lollipoppi (no kas pole jabur nimi!) ja hakkasin tegema. Ja pettusin. Sihuke jäik ja kõva... Ehk pontso, selle fuktsioon on vast teistsugune, aga mitte sellist u.30x150cm salli, mida ämmale sünnipäevaks tahan teha. See must mis tegin ikka vist ei sobi, ja tahaks nimelt Salomonisõlmedes teha. Arvasin, et sihuke neutraalne hallikirju (pilt teeb värvi liiga rohekaks), aga siiski huvitav oma kirjuduses ja võiks olla tore.

Vaikka äskein olin sitä mieltä, etten tule lähiaikoina lisää salomonisolmuja virkkamaan, kävin eilen ostamassa Samos Lollipopin anopin huivia varten. Kun aiemmin tekemäni musta ei käy kuitenkaan, ja haluaisin nimenomaan salomonisolmuilla tehdä lahjan. Lollipop tuntui hyvälle vaihtoehdolle, mutta kun aloitin, olin aivan pettynyt, liioin jäykkä mielestäni tulos.

450433.jpg

Aga no ei ole, üldse ei ole! Teised olla teinud ja olla rahul, mulle paraku ei meeldi. Otsisin siis kastist välja mohääri, mille ostsin kunagi enda salli jaoks, rohekas-sinise Kitten Mohairi, ja hakkasin sellest tegema. Ja see on kohe PALJU ÕIGEM! Kohev, kerge, ilus.

Otin sitten laatikosta Kitten mohairin, jonka joskus itselleni ostin, ja olen paljon tyytyväisempi. Kevyt ja kuohkea ja kaunis.

450437.jpg

Ega ikka ei saa teha asja, mis endale ei meeldi! Nii et kui see sall õnnestub, saab Esa ema selle, ja minul on taas imeline võimalus lõngapoes endale uus ja tore lõng valida! Ainus probleem, et sellele Lollopopile (3 kera, à 50g ja 90m) peaks kasutusala välja mõtlema. Ettepanekuid võetakse vastu.

Eli anoppi saa kai sen huivin (ja minä saan itselleni kaupasta uuden ja ihanan langan, sekin kivaa!). Ainoa ongelma on niin olleen, mitä tekisin sille Lollipopille (3x50g). Saa ehdottaa!

450439.jpg