Selgus, et Aaronile ei mahtunud ükski õhuke müts korralikult pähe. Kasutades jääke, mis kaltsukotist leidusid, tegin talle ühel õhtul uue mütsi. Spikerdasi eelmise sügise ostu-mütsilt, originaalis on küll sarvede otsas armsad karvased tutid, aga ma ei leidnud midagi vastavat. Pähe sobib hästi, ja teha oli tõeliselt lihtne ja aega kulus vaid hetk (ja õnneks ei jäänud näha, et ma ei viitsainud overlocki niiti vahetada ja õmblesin mustaga...).

Aaronille ei mahtunut kunnolla päähän yksikään ohut hattu, joten ompelin tässä joku ilta uuden. Kankaiten jämäpaloista,  kopioiden ideaa viime syksyisestä Venja-Vekkulin ostohatusta. Alkuperäisessä on tosiaan söpöt karvaiset tupsut sarvissa, mutta en löytänyt mitään vastaavaa. Päähän istuu hyvin, ja aikaa meni tekemiseen vaan hetki (ja onneksi ei pistä silmiin, etten viitsinut vaihtaa saumurin lankoja ja ompelin mustalla...)

529513.jpg

Muudest asjadest on pooleli Iirise kaks kampsunit, paar salli, ühed sussid vilditavaks... Ja miski ei edene väga.

Muista asioista on kesken pari villapaitaa Iirikselle, pari huivia, yhdet tossut huovutettaviksi, eivätkä edisty toivotuun tahtiin.