Täna löpuks pääsesin oma värvipakki avama! Ah, see on niiiii vahva! Eriti viimased kaks päeva, kui pakk mu vanemate juures juba ootas, ja ma ei pääsenud suvekodust siia (kuidas iganes kogu sisemus  kibeleb, ei lubanud öiglustunne lapsi autosse suruda ja edasi-tagasi 120km paki järgi söita).
Pakk on imearmas, hästi läbimöeldud, kohe näha, et mu blogi ja foorumi sönumeid on loetud. Värvi osas oli kah hästi pönev, ma andsin mitmeid eri variante, mainides, et sinine köige lemmikum. sinine see siis oligi (kujutlesin möttes kah sinise, ehkki teadsin, et vöib olla hoopis muu värvgi).
Pakis oli heegeldatud kosmeetikakotike, pajalapid millele kinnitatud heegeldatud lillekene, heegelniite ja paelu ja lönga ja ömblusniiti, ja pliiats. Suur-suur aitäh, KYLC!
Sain väripakettivaihdon paketin. Ihanan, sinisen. Virkattu meikkipussi, patalaput, jossa virkattu kukka. Virkkauslankaa, kirjontalankaa, ompelulankaa, villalankaa. kynä. Ihanaa! Kiitos, Kylc! :-)

751408.jpg

751422.jpg

Ei hakka vanemate kannatust rohkem proovile panema, ega lisa oma vahepealseid töid. Suvekodu pajalapid, õuks heegeldatud kõubar on valminud, ja Iirisele heegeldan järjekordset suvemõutsi (et iga iga riietusega oma värv oleks, niivörd kui ta neid nuud uldse kannab...).
Aga suvekodus rahus ja vaikuses olla on mönus! Ei igatse internetti, kraanivett ega linna lärmi! Pesumasin on ainus, mis natuke igatsust tekitab, kui leiaks kusagilt veel uhe toimiva Riga pesumasina, ostaks kull kohe ära :-)